Happening.

          Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatu. Ya Allah lamanya ana tak berblogger ni kan ? boleh dikatakan hampir setahun. bersawang gila dah blog ni. Jum kita buat kerja amal sikit nak ? bersihkan blogger ana ni. hihi.Korang apa khabar ? sihat ? amacam puasa ? okay ke ko ? hehe.Siapa tak puasa penuh tak boleh raya. Kena duduk dalam bilik sorang-sorang je. siapa suruh tak puasa. kehkeh.Sekejap je kan dah bulan 7,tak lama lagi bulan 8. ish berdebar gila nak mati periksa ni.Help me help me !!! huhu



Ana nak cerita something tapi enggak tahu mahu cerita apa dong. hahahahahaha. Woi ana tak lawak la . Korng-korang i have hot story about me and Izzul. Alhamdulillah kami dah 1tahun 5bulan. siapa sangka lelaki kacak macam izzul minat ana dan tak pernah curang. Seorang yang sangat setia ,sentiasa sokong ana dari belakang,tak pernah putus-putus bagi semangat dekat ana.and i feel so happy because he always take care about me.Dia paling marah kalau ana sakit tak makan ubat,paling marah bila online tanpa pengetahuan dia.dia hensem dan takyah cakap la kan memang ramai minat izzul tapi katanya "hati dan perasaan aku tetap untuk kau seorang,bukan orang lain" .tapi semenjak dua menjak ni kami sentiasa gaduh. herm apakah ? dan tapi juga izzul seorang yang penyabar.Tetap nak selesaikan dengan cara elok,taknak tengking-tengking.
Ada satu hari,ana demam teruk disebabkan budak kelas ana tumbuk dekat lengan tempat baru kena cucuk. Haa waktu tu izzul punya la bengang gila babeng..sampaikan sanggup jumpa budak tu dan bagi warning :) Dia lah tempat ana bergusti,memekak,bergduh,menggedik. dia juga adalah kawan,sahabat,musuh,abang,pakwe. hihi. Ramai orang kata muka kami sama. erm tang mana yang samanya ? tak faham sungguh ana. tapi tapi sebenarnya orang dulu-dulu kata kalau ada orang cakap muka kita dengan pasangan kita sama,jodoh berpanjangan. Aminnn.. ana harap begitulah.

Eh,eh nak pergi mana tu ? alaaa jgan la berhenti dah membaca tu.. ada lagi story ni haa. Moh stroll kebawah yea adik,abang,kakak sekalian..




dari belakang kiri : yusraw,rafiq,izzat,luqman dan fadzly.
dari depan kiri : fatin,izzah,cikgu anizaton,ana,fifa dan hazwani

Haa gambar tu time hari anugerah. kami 3bestari masuk choral speaking. pheewiiittt. hahahaha. tapi dapat band untuk pbs bahasa inggeris..Cikgu anizaton yang sangat sporting dan guru pengawas yang terbaik.terima kasih cikgu :)


dari kiri : farzana,tiera,najwa dan fatin.batrisya (tkde dalam gmbar)

Pernah sekali bermasam muka dengan dyeorang. waktu tu hanya Tuhan je tahu perasaan ana.Ana tak bermaksud untuk mengabaikan dyeorang tapi bulan ni memang bulan paling sibuk sebabnya kerja khusus geografi dan sejarah.Selepas selesai semua kerja khusus tu ana tetibe terdetik hati untuk meminta maaf dengn dyeorang. Ana tahu waktu tu semua mcam nak taknak layan ana tapi ana cuba juga bagi dyeorang percayakan ana yang ana tak pernah abaikan dyeorang.Akhirnyaaaa dyeorang dapat maafkan ana. Ana tak boleh sebenarnya bermasam muka dengan dyeorang sebabnya dyeorang layan perangai ana yang gila gila ni. kekadang sedih juga baca ayat dyeorang "kalau akak pindah siapa nak layan kiteorang yang tk matang ni,akak je yang sanggup layan kiteorang" rasa serba salah :'( ayat dyeorang membuatkan ana menangis.Sampai bagi surat supaya ana tak pindah. herm rasa macam taknak pindah je.......

dina.husna,fatin,huda,mira,nabila,salihah,

act ada orang yang hilang. hehe. ana sokmo tertukar kembar dua orang tu. dush lupa sokmo. aduii apa nak jadi tahu.Dyeorang budak gila-gila. hehe setiap hari ada je aktiviti yang nak dibuat dengan kengkawan.. dah lama tak lepak dengan dyeorang rindu teramat. tunggu raya ni yea sayang-sayang sekalian. muahmuah sikit. huhuhu.


with them :) 

walaupun tak sama kelas tapi kami sentiasa bersama. kelas bukan penyebab kita berpecah atau tak bertegur sapa.Bagi ana semua sama.terima kasih sebab sudi jadi kawan ana yang gila-gila. selalu layan perangai ana yng erghh. hahahahahha


throwback me and my sweetheart forever. <3

Terima kasih sebab sudi terima ana yang ngokngek kepala kemek ni. tapi kepala ana tak kemek okay. Izzul seorang yang periang dan gila-gila same with me. kami ada hobi,cita-cita,kegemaran yang sama. that's why best hang out dengan dia. tapi malangnya orang akan tanya "eh adik ke ni ?" woii tahu ar ketinggian ana dengan izzul ketara gilaa.Hahaha dah lah muka sama pastu sorang tinggi sorang rendah. dah rasa macam pokok kelapa dan pokok bunga raya. hehe.Best tak tunggu ana setahun lebih ? hahahahaha.we love singing,dancing and swimming.sebab tu bila ajak pergi mana-mana senang sebabnya hobi yang sama..TERIMA KASIH Muhd Fadhlan Izzul bin Ahmad Kamal.. Iloveyouforeverandever !!!!!!


sudah cukup-cukup sudah,cukup sampai disini saja coretan kali ini. ceh ayat kau ana. hahahahaha. okay im the happy girl because i dont know. ish meroyan la kau sorang ana. byee goodnight,sweetdream..





No comments:

Post a Comment